Oficial. Suspendarea președintelui a picat. Dragnea a luat-o în mână! Tăriceanu a plecat deja în concediu.

Oficial. Suspendarea președintelui a picat. Dragnea a luat-o în mână! Tăriceanu a plecat deja în concediu.

E oficial: suspendarea președintelui a picat. Dragnea a luat-o în mână! Tăriceanu a plecat deja în concediu. Și a blocat în acest fel și prelungirea sesiunii parlamentare extraordinare, care se termină marți.

În acest fel se elucidează și misterul pentru care Tăriceanu și-a făcut cerere de concediu pentru doar două zile, între 9 și 11 iulie. De miercuri se intră în concediu parlamentar normal, conform legii, până la 1 septembrie!

Conform surselor noastre, Dragnea dorea ca luni să se ia decizia politică iar marți Parlamentul să voteze suspendarea președintelui. Și să prelungească sesiunea parlamentară până după avizul CCR. Potrivit acestora, Tăriceanu le-a spus liderilor ALDE că nu-și va strica vacanța pentru planurile lui Dragnea referitoare la suspendarea președintelui Iohannis, afirmând că nu este de acord să arunce țara într-o criză politică.

Potrivit acelorași surse, la debutul noii sesiuni parlamentare ALDE va schimba tabăra. Urmează o vară de perpelire pentru Infractor. A cărui dictatură, chiar și în rândurile PSD, începe să apună...

Tăriceanu a plecat sâmbătă, în vacanță, împreună cu familia, cu destinația Italia, pentru cel puțin zece zile, spun sursele noastre.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...