Oficial. Suspendarea președintelui a picat. Dragnea a luat-o în mână! Tăriceanu a plecat deja în concediu.

E oficial: suspendarea președintelui a picat. Dragnea a luat-o în mână! Tăriceanu a plecat deja în concediu. Și a blocat în acest fel și prelungirea sesiunii parlamentare extraordinare, care se termină marți.

În acest fel se elucidează și misterul pentru care Tăriceanu și-a făcut cerere de concediu pentru doar două zile, între 9 și 11 iulie. De miercuri se intră în concediu parlamentar normal, conform legii, până la 1 septembrie!

Conform surselor noastre, Dragnea dorea ca luni să se ia decizia politică iar marți Parlamentul să voteze suspendarea președintelui. Și să prelungească sesiunea parlamentară până după avizul CCR. Potrivit acestora, Tăriceanu le-a spus liderilor ALDE că nu-și va strica vacanța pentru planurile lui Dragnea referitoare la suspendarea președintelui Iohannis, afirmând că nu este de acord să arunce țara într-o criză politică.

Potrivit acelorași surse, la debutul noii sesiuni parlamentare ALDE va schimba tabăra. Urmează o vară de perpelire pentru Infractor. A cărui dictatură, chiar și în rândurile PSD, începe să apună...

Tăriceanu a plecat sâmbătă, în vacanță, împreună cu familia, cu destinația Italia, pentru cel puțin zece zile, spun sursele noastre.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…

4 VIDEO Un deputat din Argentina a început să-i sugă sfârcurile soției în timpul sesiunii online a parlamentulu…

5 Gâdea și-a dat cu tesla-n coaie! / Cum s-a fâsâit bomba bombelor la Antena 3, demontată chiar de Badea, Ciuvică …