Olga Skabeieva, trompeta lui Putin: „A început Al Treilea Război Mondial. Rusia va demilitariza NATO”

Olga Skabeieva, trompeta lui Putin: „A început Al Treilea Război Mondial. Rusia va demilitariza NATO”

Prezentatoarea televiziunii ruse Olga Skabeieva, de la Rossiya-1, considerată „trompeta” lui Putin, a afirmat în emisiune că războiul din Ucraina, cunoscut în Rusia ca o operațiune militară specială, „s-a încheiat" și începe Al Treilea Război Mondial, scrie Newsweek .

Skabeieva a susținut că furnizarea de arme Ucrainei de către Occident a însemnat că „operațiunea specială” s-a transformat într-un conflict global, în timp ce Ucraina a prezentat noile vehicule britanice de sprijin tactic Wolfhound.

Tirada prezentatoarei a fost difuzată pe Rossiya-1, unde a susținut că Rusia este "forțată să demilitarizeze atât Ucraina, cât și NATO”.

„Este timpul să recunoaștem, poate, că operațiunea specială a Rusiei în Ucraina s-a încheiat. În sensul că a început un război adevărat, al treilea război mondial. Suntem forțați să demilitarizăm, nu doar Ucraina, ci și NATO în ansamblu.

„Nu numai Smerch MLRS cu muniție cu dispersie au lovit Donețkul. Loviturile au fost efectuate cu obuziere americane M777", a spus Skabeieva.

Trupele ucrainene au fost utilizat vehicule blindate echipate cu mitraliere grele Browning, precum și vehicule de sprijin Wolfhound trimise de Marea Britanie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!