Olt: 28 de persoane au fost evacuate din blocul din Slatina cu acoperişul incendiat

Olt: 28 de persoane au fost evacuate din blocul din Slatina cu acoperişul incendiat

Incendiul care a izbucnit vineri seara la un bloc de locuinţe de pe strada Arinului din municipiul Slatina a fost lichidat, 28 de persoane fiind evacuate din apartamente pe durata intervenţiei pompierilor pentru stingerea flăcărilor, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute de la intervenţia pompierilor, fiind afectat acoperişul blocului pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi.

Nu au fost înregistrate victime, a precizat Băsăşteanu.

"Incendiul este lichidat, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. La locul evenimentului au acţionat pompierii Detaşamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, un autocamion şi un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nucelar). În sprijinul pompierilor au acţionat şi echipaje din cadrul IPJ şi IJJ şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă", a spus Băsăşteanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...