Olt: Accident mortal pe DN 65, la Pădurea Saru; a fost activat planul roșu de intervenție

Olt: Accident mortal pe DN 65, la Pădurea Saru; a fost activat planul roșu de intervenție

O persoană a murit și alte patru, între care și doi copii, au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14,50, pe DN65, la Pădurea Saru, autoritățile activând Planul Roșu de intervenție, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

 

În accidentul rutier au fost implicate două automobile și un autotren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, traficul rutier pe DN65, în zona Pădurii Saru, se desfășoară pe un singur sens, dar urmează a fi blocat complet în vederea efectuării cercetărilor criminalistice.
În acest accident a murit o femeie, iar doi copii, cu vârste de aproximativ 5-6 ani, sunt grav răniți. Alți doi bărbați sunt de asemenea grav răniți. Pentru scoaterea victimelor din mașini au fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare.

"Intervin două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și cinci echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Olt", a mai spus reprezentatul ISU.

Persoanele rănite sunt transportate cu ambulanțele către Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina.

AGERPRES(AS — autor: Cristina Matei, editor: Elena Stanciu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante