Olt: Accident rutier între un autocar cu pasageri și un autoturism; două persoane au fost rănite

Olt: Accident rutier între un autocar cu pasageri și un autoturism; două persoane au fost rănite

Doi tineri au fost răniți în urma unui accident rutier produs vineri dimineața între un autoturism și un autocar, pe DN 65, la ieșirea din orașul Balș spre Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

Acesta a precizat că persoanele rănite se aflau în autoturism și au fost transportate la spital de către un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Persoanele din autocar nu au fost rănite.

În autocarul implicat în accident se aflau 20 de persoane care se întorceau de la serviciu, de la o fabrică din Craiova. Toți pasagerii autocarului vor fi preluați de un alt autocar pentru a ajunge la destinație.

În autoturism se aflau patru tineri ce se îndreptau spre Craiova.

"Doi tineri aflați în automobil, respectiv șoferul și un pasager din spate, au fost transportați la spital. Șoferul automobilului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng a fost transportat la Spitalul Balș. Al doilea rănit, în vârstă de 24 de ani, din Cungrea, prezenta traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral și traumatism de piramidă nazală. Acesta a fost preluat de o ambulanță cu medic și este transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina", a spus Băsăștanu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie