Olt: Comuna Vişina Nouă intră în carantină; incidenţa cazurilor de COVID - 13,61/1.000

Olt: Comuna Vişina Nouă intră în carantină; incidenţa cazurilor de COVID - 13,61/1.000

Comuna Vişina Nouă intră în carantină zonală începând de la ora 20,00, timp de două săptămâni, pentru limitarea transmiterii noului coronavirus, în condiţiile în care incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns miercuri la 13,61 la mia de locuitori.

O hotărâre privind carantinarea zonală a localităţii Vişina Nouă a fost luată miercuri de Comitetul Judeţean pentru Situaţii Olt, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Olt. Tot miercuri, în urma hotărârii CJSU Olt, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis ordinul privind instituirea carantinei zonale la Vişina Nouă.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt, în perioada carantinei zonale în comuna Vişina Nouă se instituie o serie de interdicţii atât privind circulaţia persoanelor, cât şi desfăşurarea unor activităţi, astfel că ieşirea persoanelor din locuinţă se va face doar pe bază de declaraţie pe proprie răspundere iar activităţile cu publicul în restaurante şi baruri au fost interzise atât în interiorul, cât şi în exteriorul clădirilor. Se pot face în continuare livrări la domiciliu.

Toate unităţile de învăţământ din comuna Vişina Nouă vor desfăşura cursurile doar în sistem online. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...