Olt: Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina

Olt: Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina

Doi angajaţi ai Secţiei Psihiatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, un bărbat şi o femeie, au fost găsiţi înjunghiaţi noaptea trecută, în timp ce se aflau la serviciu, într-o încăpere a unităţii care era încuiată pe interior, poliţiştii luând în calcul ipoteza unei crime comise din gelozie.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp. Bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi şi-a secţionat gâtul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,00, Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că într-o încăpere a Secţiei Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă două persoane sunt decedate, un bărbat şi o femeie.

S-a deplasat acolo echipa operativă împreună cu procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care au început cercetările la faţa locului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a spus Grigorescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune