Olt: Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina

Olt: Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina

Doi angajaţi ai Secţiei Psihiatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, un bărbat şi o femeie, au fost găsiţi înjunghiaţi noaptea trecută, în timp ce se aflau la serviciu, într-o încăpere a unităţii care era încuiată pe interior, poliţiştii luând în calcul ipoteza unei crime comise din gelozie.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, şi femeia, în vârstă de 46 de ani, aveau o relaţie de mai mult timp. Bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu 11 lovituri de cuţit în zona gâtului şi hemitoracelui, după care s-a sinucis cu acelaşi cuţit. Întâi şi-a tăiat venele şi apoi şi-a secţionat gâtul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,00, Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că într-o încăpere a Secţiei Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă două persoane sunt decedate, un bărbat şi o femeie.

S-a deplasat acolo echipa operativă împreună cu procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care au început cercetările la faţa locului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a spus Grigorescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc