Olt: Fată de 13 ani, din Voineasa - căutată de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Olt: Fată de 13 ani, din Voineasa - căutată de poliţişti, jandarmi şi pompieri

O fată în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliul său din comuna Voineasa şi nu a mai revenit, este căutată de poliţişti, jandarmi, pompieri şi localnici, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Minora este căutată atât în localitatea de domiciliu, cât şi în zonele limitrofe.

"Poliţişti, jandarmi, pompieri olteni şi echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităţilor şi locuitorilor din comuna Voineasa, judeţul Olt, desfăşoară, în aceste momente, activităţi de căutare a unei minore, de 13 ani, din această localitate. Minora este căutată atât pe raza comunei, cât şi în zonele limitrofe", potrivit sursei citate.

Dispariţia fetei, Ionela Mădălina Vişoreanu, a fost sesizată prin apel la 112.

Minora căutată are următoarele semnalmente: 150-160 cm înălţime, aproximativ 45 kg, constituţie atletică, păr şaten, ochi căprui. În momentul plecării, ea purta blugi albaştri, geacă din fâş gri şi tenişi negri.

Persoanele care deţin informaţii despre fata căutată sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze cele mai apropiate unităţi de poliţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...