Olt: Grav accident rutier la Scornicești; o femeie - transportată cu elicopterul SMURD la spital

Olt: Grav accident rutier la Scornicești; o femeie - transportată cu elicopterul SMURD la spital

Două femei au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă la Jitaru (Scornicești), pe DN 65, una dintre ele fiind transportată cu un elicopter SMURD, inconștientă, la Unitatea de Primiri Urgențe Craiova, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

El a precizat că în accident au fost implicate două automobile, care erau conduse de cele două femei,de 34 și 48 de ani, care au rămas blocate în interior și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Mașinile implicate în accident s-au lovit frontal. Un autoturism a ieșit de pe carosabil în urma impactului, iar femeia aflată la volan a fost găsită inconștientă.

"Ambele victime sunt politraumatizate prin accident rutier. Au intervenit echipe de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și de la ISU Olt. Într-un VW Passat a fost găsită o femeie de 48 de ani, din Scornicești, conștientă, blocată în automobil. Aceasta a fost extrasă din mașină de echipajele medicale. În Opel, șoferița, de 34 de ani, din Slatina, a fost găsită blocată în mașină, inconștientă. Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Craiova", a precizat Băsășteanu.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN65, la ieșirea din Jitaru spre Slatina, timp de câteva zeci de minute.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 Marele dușman al Armatei României este solda de grad, care produce mai multă discordie între militari decât propaganda rusă

3 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

4 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

5 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina