Olt: Încă şapte angajaţi de la Centrul de Îngrijire Spineni, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Olt: Încă şapte angajaţi de la Centrul de Îngrijire Spineni, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Încă şapte angajaţi ai Centrului de Îngrijire Spineni au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2, astfel că focarul a ajuns la 87 de cazuri confirmate, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Noile cazuri pozitive de COVID-19 de la Centrul de Îngrijire Spineni au fost depistate în urma retestării tuturor beneficiarilor şi salariaţilor. Până acum a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus la 45 de beneficiari şi 42 de salariaţi ai centrului.

În judeţul Olt au fost confirmate, de la începutul pandemiei, 1.736 de cazuri de COVID-19 şi au fost testate 9.544 de persoane. Au decedat 56 dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, printre acestea fiind un medic de la Ambulanţă, o asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, o infirmieră de la Corabia, un poliţist de la Coteana şi primarul comunei Deveselu.

Miercuri au fost raportate 9 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în judeţul Olt, şapte fiind angajaţi ai Centrului de Îngrijire Spineni.

În spitalele din judeţ sunt internaţi în prezent 115 pacienţi cu COVID-19, dintre aceştia 12 primind îngrijiri în secţiile ATI.

Numărul persoanelor vindecate de COVID-19 a ajuns miercuri la 922. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria