Olt: Liceenii din Saltina implicați în incidentul postat pe internet, medii scăzute la purtare

Olt: Liceenii din Saltina implicați în incidentul postat pe internet, medii scăzute la purtare

Consiliul Profesoral al Colegiului Tehnic "Alexe Marin" din Slatina a decis, luni, ca mai multor elevi să le fie scăzute notele la purtare și să fie monitorizați, după ce pe rețelele de socializare a apărut un film în care un adolescent este închis într-un dulap, i se scrie pe frunte cu un pix și este lovit cu un scaun, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt, transmis AGERPRES.

Potrivit șefei Inspectoratului Școlar Județean Olt, Felicia Man, instituția a început luni dimineața un control la Colegiul Tehnic "Alexe Marin", iar din primele informații incidentul s-ar fi petrecut la atelierul colegiului.

"Din primele informații am aflat că incidentul s-a petrecut la atelierul Colegiului, sunt implicați elevi de clasa a X-a care au considerat că astfel se joacă, că fac glume", a spus Felicia Man.

Conform comunicatului, pe 27 septembrie patru elevi "au simulat o bătaie" și un alt coleg filma. Înregistrarea a fost postată pe o rețea de socializare, mai întâi pe grupul clasei și ulterior a fost preluată și difuzată de un post de televiziune.

Consiliul profesoral al Colegiului a hotărât ca trei elevi să aibă nota la purtare scăzută la 3 (trei); — 2 elevi cu nota la purtare scăzută la 4 (patru); — 6 elevi cu nota la purtare scăzută la 9 (nouă), se mai arată în comunicat. Concluzia cadrelor didactice este că informația a fost prezentată tendențios, fără a se ține seama de informarea din minimum trei surse. Totodată, există suspiciuni de trucare a sunetului, adaugă sursa citată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

3 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează