Olt: Liceenii din Saltina implicați în incidentul postat pe internet, medii scăzute la purtare

Olt: Liceenii din Saltina implicați în incidentul postat pe internet, medii scăzute la purtare

Consiliul Profesoral al Colegiului Tehnic "Alexe Marin" din Slatina a decis, luni, ca mai multor elevi să le fie scăzute notele la purtare și să fie monitorizați, după ce pe rețelele de socializare a apărut un film în care un adolescent este închis într-un dulap, i se scrie pe frunte cu un pix și este lovit cu un scaun, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt, transmis AGERPRES.

Potrivit șefei Inspectoratului Școlar Județean Olt, Felicia Man, instituția a început luni dimineața un control la Colegiul Tehnic "Alexe Marin", iar din primele informații incidentul s-ar fi petrecut la atelierul colegiului.

"Din primele informații am aflat că incidentul s-a petrecut la atelierul Colegiului, sunt implicați elevi de clasa a X-a care au considerat că astfel se joacă, că fac glume", a spus Felicia Man.

Conform comunicatului, pe 27 septembrie patru elevi "au simulat o bătaie" și un alt coleg filma. Înregistrarea a fost postată pe o rețea de socializare, mai întâi pe grupul clasei și ulterior a fost preluată și difuzată de un post de televiziune.

Consiliul profesoral al Colegiului a hotărât ca trei elevi să aibă nota la purtare scăzută la 3 (trei); — 2 elevi cu nota la purtare scăzută la 4 (patru); — 6 elevi cu nota la purtare scăzută la 9 (nouă), se mai arată în comunicat. Concluzia cadrelor didactice este că informația a fost prezentată tendențios, fără a se ține seama de informarea din minimum trei surse. Totodată, există suspiciuni de trucare a sunetului, adaugă sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa