Olt: Microbuz școlar răsturnat în comuna Voineasa; trei copii au fost transportați la spital

Olt: Microbuz școlar răsturnat în comuna Voineasa; trei copii au fost transportați la spital

Un microbuz școlar în care se aflau 15 elevi s-a răsturnat marți dimineața în comuna Voineasa, trei dintre aceștia fiind transportați cu ambulanțele la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

El a menționat că a fost activat planul roșu de intervenție, la Voineasa deplasându-se patru echipaje SMURD, patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și o autospecială pentru victime multiple.

"A fost un accident rutier la Voineasa, un microbuz școlar în care se aflau 15 elevi s-a răsturnat. A fost activat planul roșu de intervenție și la fața locului s-au deplasat patru echipaje SMURD; patru echipaje de la Ambulanță și autospeciala pentru transport victime multiple. În microbuz erau 15 copii, trei au fost răniți, în sensul că prezentau diferite traumatisme și au fost transportați la spital", a spus Alin Băsășteanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro