Olt: Minora de 11 ani, dată dispărută de mamă, a fost găsită la Caracal

Olt: Minora de 11 ani, dată dispărută de mamă, a fost găsită la Caracal

Minora în vârstă de 11 ani, dată în urmărire naţională după ce mama ei a sesizat poliţia că a plecat în ziua precedentă de acasă şi nu a revenit, a fost găsită luni seara, la Caracal, de către poliţiştii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, a declarat că în perioada în care a fost plecată de acasă fata nu a fost victima vreunei infracţiuni.

"Poliţiştii de investigaţii criminale au găsit minora pe raza municipiului Caracal. Aceasta se află momentan la sediul Poliţiei municipiului Caracal. Minora a declarat faptul că, pe timpul plecării de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni", a spus Alexandra Dicu.

Forţe însemnate de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au căutat luni o fată în vârstă de 11 ani, din Caracal, care a plecat duminică de la domiciliu . Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, luni, mama minorei a sesizat poliţia despre faptul că fiica a plecat voluntar de la domiciliu, spunând că merge să îşi cumpere haine. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…