Olt: O femeie din Caracal, răpită de fostul concubin la Dobrosloveni

Olt: O femeie din Caracal, răpită de fostul concubin la Dobrosloveni

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Caracal, care ar fi fost luată cu forţa în maşină de către fostul concubin, marţi dimineaţa, a fost găsită de poliţişti după activităţi complexe de căutare, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Maşina în care se aflau femeia şi bărbatul care ar fi răpit-o a fost depistată în trafic, pe DN 6, între localităţile Radomireşti şi Mihăeşti.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, în jurul orei 8,30, că o femeie ar fi fost răpită. Ea ar fi fost urcată cu forţa într-o maşină de culoare gri, în zona Primăriei Dobrosloveni.

"Din cercetări a reieşit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forţa de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscut", au informat reprezentanţii IPJ.

Pentru căutarea femeii, poliţiştii au efectuat căutări complexe cu forţe sporite în urma cărora cei doi au fost găsiţi pe DN 6, între Radomireşti şi Mihăeşti, de către o patrulă de la Poliţia Dăneasa.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi va fi condus pentru cercetări la Poliţia municipiului Caracal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda