Olt: O femeie gravidă a fost reţinută după ce l-ar fi înjunghiat mortal pe partenerul său

Olt: O femeie gravidă a fost reţinută după ce l-ar fi înjunghiat mortal pe partenerul său

O femeie gravidă în vârstă de 29 de ani a fost reţinută marţi seara de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, ea fiind acuzată că şi-ar fi omorât partenerul, pe care l-ar fi lovit cu un cuţit atunci când se certau, potrivit unor surse judiciare.

După primele cercetări şi după audierea femeii gravide, a reieşit că tânăra, din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe concubinul său cu un cuţit, de două ori, în timp ce se certau pentru că bărbatul ar fi vrut să meargă seara la o petrecere, iar femeia nu a fost de acord.

Tânăra le-ar fi spus procurorilor că pe fondul discuţiei privind plecarea bărbatului la o petrecere a avut loc o ceartă între ei, ea a pus mâna pe un cuţit aflat pe masă şi l-a lovit pe bărbat, de două ori, prima dată în claviculă.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, tânăra gravidă "a recunoscut starea de fapt", iar procurorii urmează să stabilească "în concret" ce s-a întâmplat şi să dispună efectuarea unei expertize psihiatrice în cauză.

"Urmează să dispunem efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru că mi se pare nejustificată totuşi reacţia. S-a dispus reţinerea", a spus Anca Anuţa.

Bărbatul lovit cu cuţitul a murit marţi seara, în ambulanţă, în timp ce era transportat spre spital.

Femeia reţinută are un copil în vârstă de patru ani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...