Olt: Percheziţiile la casa suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani s-au încheiat; bărbatul - dus la audieri

Olt: Percheziţiile la casa suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani s-au încheiat; bărbatul - dus la audieri

Percheziţiile la casa bărbatului din Caracal cercetat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani s-au încheiat, suspectul fiind dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în Slatina.

La plecarea anchetatorilor, oamenii strânşi în faţa casei au creat o busculadă în jurul maşinilor, iar o persoană a aruncat cu ouă în jandarmii care păzeau intrarea şi a fost ridicată de poliţişti.

Suspectul fusese scos din imobil înainte de plecarea anchetatorilor.

În faţa casei bărbatului au mai rămas circa 30 de oameni şi aproximativ 70 au plecat spre sediul Poliţiei Caracal, cerând demisia conducerii instituţiei.

În zonă vor rămâne în continuare echipaje de poliţie şi jandarmi.

Peste 400 de persoane s-au adunat vineri seară în faţa casei suspectului în cazul dispariţiei fetei de 15 ani, din Caracal, imobilul fiind percheziţionat de anchetatori de dimineaţă.

Oamenii au cerut pedepsirea "criminalului" şi a persoanelor care ar fi vinovate de intervenţia cu întârziere la casa bărbatului. Ei şi-au manifestat nemulţumirea că au trecut aproape 19 ore de la momentul în care fata a cerut ajutor şi până când anchetatorii au intrat în locuinţa suspectului.

Printre oamenii strânşi s-a aflat şi mama fetei de 18 ani din judeţul Dolj care a dispărut în condiţii similare.

La faţa locului au fost prezente zeci de forţe de ordine ale Jandarmeriei şi Poliţiei.

Strada Craiovei a fost blocată de oameni în faţa imobilului percheziţionat şi traficul a fost deviat pe altă rută.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro