Olt: Peste 1.000 de consumatori, fără curent electric în urma ninsorii; circulaţie rutieră în condiţii de iarnă

Olt: Peste 1.000 de consumatori, fără curent electric în urma ninsorii; circulaţie rutieră în condiţii de iarnă

Peste 1.000 de consumatori din şase localităţi din judeţul Olt erau, luni dimineaţa, nealimentaţi cu energie electrică, în condiţiile în care în judeţ ninge de duminică seara, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

El a anunţat că este vorba de 1.043 de consumatori din localităţile Orlea, Gura Padinii, Grădinari, Teslui, Strejeşti şi Brebeni.

"Pentru remedierea avariilor la reţeaua electrică intervin 10 echipe ale firmei de specialitate. Sunt 30 de puncte de transformare afectate în localităţile menţionate", a spus Băsăşteanu.

Din cauza condiţiilor meteo (ninsoare, carosabil umed), pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

Judeţul Olt se află, începând de duminică seara şi până luni la ora 10,00, sub avertizare Cod galben de vreme rea, fenomenele vizate fiind ninsori moderate cantitativ, lapoviţă şi ploaie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…