Olt: Podul peste Olt de la Slatina, închis circulației în noaptea de sâmbătă spre duminică

Olt: Podul peste Olt de la Slatina, închis circulației în noaptea de sâmbătă spre duminică

Traficul rutier pe podul peste râul Olt de la Slatina va fi închis în noaptea de sămbătă spre duminică (13 august), pentru șase ore, urmând a fi reluat apoi pe un singur sens, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

"La data de 13 august a.c, începând cu ora 0,00 și până la ora 6,00, va fi interzisă circulația tuturor vehiculelor pe podul de peste râul Olt. (...) La data de 13 august a.c., începând cu ora 6,00, circulația va fi reluată (...) pe un singur sens (Craiova-Pitești)", precizează sursa citată.

În perioada în care traficul rutier pe podul peste Olt va fi oprit, autovehiculele pot folosi ruta ocolitoare DJ.546 — Slatina (Catedrală) — Teslui — Moșteni — DN64 Strejești — Pleșoiu — DJ677 (Salcia) — DN65, precizează sursa citată.

Circulația va fi dirijată prin semafoare electrice montate la extremitățile podului, se menționează în comunicat.

Potrivit Centrului Infotrafic, până în data de 31 august 2017, în județul Olt, se execută lucrări de reparații la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieșirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. În zona de lucru se formează coloane de autovehicule.

AGERPRES/(As, autor: Cristina Matei, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut

4 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

5 Foarte interesante amănunte...