Olt: Rareş Bogdan spune că nu se pune problema închiderii de spitale, ci să se deschidă noi unităţi medicale

Olt: Rareş Bogdan spune că nu se pune problema închiderii de spitale, ci să se deschidă noi unităţi medicale

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, a punctat miercuri, la Caracal, la o întâlnire de campanie cu activul de partid, că liberalii vor urmări deschiderea de noi spitale şi realizarea de investiţii în cele existente, şi nu să închidă unităţi spitaliceşti.

"Nici nu s-a pus problema, nici nu se pune, să se închidă spitale, din contră, să se investească în spitale, să se deschidă spitale. (...) Nu tăiem pensii, nu tăiem salarii, nu închidem spitale, vrem să guvernăm România bine, mai bine decât s-a întâmplat în ultimii trei ani de zile", a afirmat Rareş Bogdan.

De asemenea, deputatul PNL de Olt, Gigel Ştirbu, a declaratcă în spaţiul public au apărut mai multe "intoxicări" referitoare la închideri de spitale şi tăieri de pensii şi a ţinut să sublinieze că astfel de lucruri nu se vor întâmpla.

"Este firesc ceea ce se întâmplă vizavi de aceste intoxicări, vă aduc aminte că din '90 până astăzi de fiecare dată când au fost alegeri prezidenţiale, PSD, sub diversele sale denumiri, a spus, începând că vin moşierii şi îşi iau pământurile înapoi, că vin industriaşii şi îşi iau fabricile, în 2000 şi că Vadim îi va duce pe stadioane şi îi va împuşca şi îi va băga în puşcărie şi tot aşa. E clar, încă o dovadă că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga detaşat aceste alegeri", a spus Gigel Ştirbu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România