Olt: Șapte persoane implicate într-un accident pe DN 65; o personă a decedat și două sunt încarcerate

Olt: Șapte persoane implicate într-un accident pe DN 65; o personă a decedat și două sunt încarcerate

O persoană a decedat și două sunt în stare de inconștiență, încarcerate în automobile, în urma unui accident rutier produs sâmbătă pe DN65, la Pădurea Saru, între două autoturisme, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

Acesta a precizat că în accident au fost implicate șapte persoane, iar patru dintre acestea sunt conștiente, în afara mașinilor, o persoană a fost găsită decedată, iar două persoane sunt inconștiente, încarcerate.

La intervenția pentru salvarea victimelor participă echipaje de la SMURD, Ambulanță, descarcerare.

"Pe DN 65, la ieșirea din Balș spre Pădurea Saru a avut loc un accident rutier în care, din primele informații sunt implicate șapte persoane, din care două încarcerate. La fața locului intervin o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD și cinci echipaje medicale de la Ambulanță. S-a solicitat și un elicopter SMURD. Intervenția este în desfășurare", a spus Băsășteanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro