Olt: Un autocar a derapat pe DN 64 și a ajuns pe câmp; două persoane rănite

Olt: Un autocar a derapat pe DN 64 și a ajuns pe câmp; două persoane rănite

Un autocar cu 18 persoane a derapat miercuri dimineața, pe DN 64 în comuna Osica, și a ajuns pe câmp, doi dintre pasageri fiind răniți, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

Foto: (c) ISU Olt

El a precizat că persoanele rănite, un bărbat și o femeie, prezentau traumatisme în zona capului și, după ce au fost asistate la fața locului de către echipajele medicale, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina. Ceilalți pasageri sunt încă la fața locului, unii adăpostiți în autospeciala pompierilor și într-un alt mijloc de transport, urmând să fie preluați pentru a-și continua călătoria.

Foto: (c) ISU Olt

Accidentul s-a produs pe DN 64, la ieșire din comuna Osica spe comuna Brâncoveni. În momentul în care autocarul cu pasageri a derapat, ningea și carosabilul era acoperit cu zăpadă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...