Olt: Un bărbat care a încercat să fure dintr-o agenţie bancară, arestat preventiv

Olt: Un bărbat care a încercat să fure dintr-o agenţie bancară, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Dăneasa, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o agenţie bancară din Radomireşti şi ar fi comis două furturi din societăţi comerciale, a fost arestat preventiv, au anunţat luni reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"La data de 9 noiembrie a.c., ora 3,00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, în acea noapte, pe raza comunei Radomireşti, persoane necunoscute au pătruns în sediul sucursalei unei agenţii bancare, unde au distrus obiecte de mobilier şi geamuri, încercând să sustragă bunuri. În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, a fost identificat un bărbat de 30 de ani din localitate, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză este bănuit de comiterea şi a două furturi din societăţi comerciale, tot pe raza comunei Radomireşti, din nopţile de 12/13 octombrie şi 26/27 octombrie a.c.", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul suspectat de furturi a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi arestat preventiv. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina