Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost reținut

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost reținut

Omul de afaceri Ilie Carabulea şi fiul său Oprea-Nicolae Carabulea au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DIICOT Sibiu, după mai multe ore de audieri, în dosarul de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi evaziune fiscală, scrie news.ro.

Ilie Carabulea a fost ridicat de procurorii DIICOT și dus la audieri, după 10 ore de percheziții domiciliare, relatează turnulsfatului.ro.

Procurorii au intrat cu mașina în curtea casei lui Ilie Carabulea și l-au ridicat aproape din ușa casei. Afaceristul, flancat de doi mascați, a încercat tot timpul să își ascundă fața de obiectivele camerelor de luat vederi.

Alături de Ilie Carabulea, în timpul perchezițiilor domiciliare a fost prezent și fiul său cel mare, Oprea Carabulea. Acesta i-a preluat o mare parte din afaceri și este cel care a condus instituția inclusiv în perioada cercetată de procurorii DIICOT, sfârșitul anului 2014. Atunci, Ilie Carabulea s-a aflat mai multe săptămâni în arestul Poliției și alte câteva săptămâni în arest la domiciliu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”