Omul de afaceri prins la pescuit alături de șeful CJ Bihor, Pásztor Sándor, a vândut CJ pixuri cu 221 de lei bucata

Omul de afaceri prins la pescuit alături de șeful CJ Bihor, Pásztor Sándor, a vândut CJ pixuri cu 221 de lei bucata

Poliţia Bihor i-a amendat vineri, 17 aprilie 2020, cu câte 5.000 lei pe preşedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor, şi pe amicii lui, comisarul şef adjunct al Gărzii Forestiere Bihor, Nicolae Timaru, și omul de afaceri Alexandru Halász, pentru că au încălcat regulile privind izolarea în contextul pandemiei de coronavirus și au mers la pescuit pe malul unui lac de lângă Oradea, potrivit ebihoreanul.ro.

Interesant cine este omul de afaceri Alexandru Halasz din Oradea, patronul firmei Leons Impex din localitatea Vadu Crișului.

Potrivit SEAP, anul trecut, într-o singură zi, pe 7 august 2019, firma acestuia a vândut CJ Bihor, prin achiziție directă, pixuri Morellato și ceasuri de birou Casio în valoare totală de aproape 170.000 de lei, fără TVA.

Astfel, CJ Bihor a cumpărat 9 ceasuri de birou Casio Silver în valoare de 2760 de lei de la firma Leons Impex, prin achiziție directă. Un ceas a costat 306 lei, fără TVA.

CJ Bihor a cumpărat și 30 de pixuri Morellato Lord smart red de 2621 de lei. Un pix a costat 87 de lei.

În aceeași zi, CJ Bihor a cumpărat de la firma lui Halasz 20 de pixuri Morellatto Lord blue și 20 de pixuri Morellato Lord black în valoare de 8874 de lei. Un pix a costat 221 de lei, fără TVA.

Foto: pix Morelatto Lord; Sursa: armillagioielli.it

Sunt singurele achiziții publice care apar în SEAP (sistemul electronic de achiziții publice) și care implică firma lui Alexandru Halasz, Leons Impex, relatează G4Media.ro.

Președintele CJ Bihor, Pásztor Sándor, și-a cerut scuze pe Facebook pentru că a încălcat regulile de distanțare socială.

”Am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite (…) Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile (…) Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, a scris Sándor pe Facebook.

Șeful CJ Bihor este și pasionat de vânătoare. El apare într-o fotografie pe un site de safari din Africa de sud, colecția 2018-2019, în care liderul UDMR statea așezat lângă o antilopă împușcată. Lângă fotografie este descrisă modalitatea în care a ucis animalul: ”Sandor Pasztor from Hungary. With his Blesbuck ram shot at 120 meter with 308 Musgrave using 150 gr PMP ammunition”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…