Omul de casă al lui Dragnea, actual nr. 2 în Curtea de Conturi și fost șef ANAF, fotografiat jucând poker!

Omul de casă al lui Dragnea, actual nr. 2 în Curtea de Conturi și fost șef ANAF, fotografiat jucând poker!

Omul de casă al lui Dragnea, actual nr. 2 în Curtea de Conturi și fost șef ANAF, fotografiat jucând poker! A existat chiar și o filmare pe youtube, dar a fost ștearsă! Gelu Stefan Diaconu, fost sef ANAF, a postat pe contul sau de Facebook o imagine cu Bogdan Stan, si el fost sef ANAF, jucand la un turneu de poker. Diaconu afirma ca Stan “este “omul de casa al lui Dragnea” si ca atunci "cand ai gambling-ul in sange e clar ca esti competent sa fii mare sef in Romania.”

Postarea lui Diaconu:

„Ca sa intelegeti si mai bine anvergura intelectuala, morala si profesionala a PSD in epoca Pablito, iata o poza cu fostul sef ANAF, Bogdan Stan, omul de casa al lui Dragnea.

In cazul in care nu stiati ce face mafia din Cartel cand un om de-al ei e inlaturat de la sefia Fiscului pentru incompetenta dovedita, ce nu mai putea fi ascunsa, va zic eu: l-au pus vicepresedinte la ANAF (coordonator al inspectiei fiscale) iar acum l-au mutat consilier la Curtea de Conturi cu rang de ministru. Adica, sa pazeasca banul public! Sau, cine stie, sa-l “imprumute” ca sa plateasca intrarea in vreun turneu de poker.

Cand ai gambling-ul in sange e clar ca esti competent sa fii mare sef in Romania.”

Parlamentul a decis, pe 7 noiembrie, numirea lui Bogdan Nicolae Stan, fost presedinte al ANAF demis de Mihai Tudose, in functia de consilier de conturi, pentru un mandat de noua ani, la Curtea de Conturi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...