Omul de încredere al lui Ciolacu de la Dezvoltare, pus şi în CA-ul de la Fondul de Garnatare. Ce leafă va primi lunar

Omul de încredere al lui Ciolacu de la Dezvoltare, pus şi în CA-ul de la Fondul de Garnatare. Ce leafă va primi lunar

Plecarea lui Petrea Daea la Ministerul Agriculturii a lăsat un al doilea loc liber la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

În timp ce unul dintre locurile rămase libere a fost pus în funcţie liberalul Cristian Cosmin, care a şi lucrat în instituţie, celălalt loc va fi ocupat de Marcel Stoica, care şi-a început mandatul săptămâna trecută şi a fost numit pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitate de prelungire încă două.

Marcel Stoica este un apropiat al lui Marcel Ciolacu, fiind numit în iarnă secretar de stat la Dezvoltare. De asemenea, încă de la prima delegare de atribuţii către secretarii de stat, lui Stoica i-a fost dată coordonarea Programulului „Anghel Saligny”, un program cu un buget de 65,5 miliarde lei.

Potrivit informaţiilor „Adevărul”, dacă înainte un loc în Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii garanta un venit lunar de 12.000 de lei, acum salariul câştigat de membrii Consiliului de Administraţie a ajuns să fie 12.846 de lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale