Omul lui Grindeanu, directorul PSD de la Apele Române, prins la volan cu permisul suspendat/A fost deschis dosar penal

Omul lui Grindeanu, directorul PSD de la Apele Române, prins la volan cu permisul suspendat/A fost deschis dosar penal

Directorul de la Apele Române, Gabriel Francisc Stika (PSD), a fost prins de polițiști în noaptea de 11 august, în județul Tulcea, având permisul de conducere suspendat, au declarat pentru g4media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, în cauză s-ar fi deschis un dosar penal.

Contactat de G4Media.ro, Stika a confirmat că a fost oprit în trafic în noaptea de 11 august, dar a evitat să spună dacă avea permisul suspendat la acel moment. Stika a spus doar că a mai fost oprit în trafic cu ceva timp în urmă, dar că avocatul său a contestat procesul verbal. Întrebat dacă i s-a deschis dosar penal, directorul de la Apele Române a răspuns: ”nu am această informație”. Apoi a invocat legătura telefonică slabă și nu a mai răspuns la apeluri.

Potrivit surselor G4Media.ro, Stika este un apropiat al ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, fiind puternic susținut de acesta pentru funcția de director la Apele Române. Stika a fost director al direcției de drumuri din perioada 2018-2020 din Consiliului Județean Caraș Severin. A mai fost patru ani viceprimar PSD la Oțelul Roșu și este un apropiat al deputatului Ion Mocioalcă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990