OMV Petrom: Incendiul de la conducta de gaze din Hurezani a fost stins şi nu au fost raportate decese

OMV Petrom: Incendiul de la conducta de gaze din Hurezani a fost stins şi nu au fost raportate decese

Incendiul care a izbucnit luni dimineaţă în urma unei explozii la o conductă de gaze operată de OMV Petrom în judeţul Gorj a fost stins şi nu au fost raportate decese, a anunţat compania petrolieră, la solicitarea AGERPRES.

"Azi dimineaţă (luni, n.r.), în jurul orei 10:40, a avut loc o explozie la o conductă de gaze (operată de OMV Petrom) în zona Hurezani, judeţul Gorj. Incendiul care a urmat a avariat mai multe maşini şi o clădire din apropiere. Echipele noastre de urgenţă, care includ pompieri şi personal medical, au fost trimise imediat la locul incidentului", au spus reprezentanţii OMV Petrom.

Potrivit acestora, incendiul care a afectat clădirea a fost stins, iar zona afectată de incident a fost izolată.

"Nu au fost raportate decese. Lucrăm îndeaproape cu autorităţile pentru a analiza cauza incidentului şi pentru a restabili fluxul de gaze, cât mai curând posibil", au mai arătat responsabilii companiei.

Potrivit corespondentului AGERPRES, pompierii au intervenit luni la un incendiu izbucnit la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, unde a avut loc o explozie, mai multe autoturisme aflate în apropiere fiind afectate în urma evenimentului.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, din primele informaţii furnizate de martorii de la faţa locului, ar fi avut loc o explozie urmată de incendiu la ţeava de gaze. Flăcările s-au extins şi la sediul administrativ al societăţii comerciale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a precizat că angajaţii societăţii s-au autoevacuat şi nu există victime.

La faţa locului au intervenit trei echipaje ale ISU Gorj, cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, care au acţionat pentru stingerea incendiului la clădirea administrativă şi asigurarea măsurilor specifice de protejare a vecinătăţilor, şi două echipaje ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al societăţii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria