ONRC a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru a cumpăra computere, licențe software și servicii asociate

ONRC a inițiat o procedură de licitație deschisă pentru a cumpăra computere, licențe software și servicii asociate

Oficiul Național al Registrului Comerțului vrea să achiziționeze computere, inclusiv licențele software și serviciile asociate pentru acestea, și a inițiat în acest sens o procedură de licitație deschisă.

Potrivit unui anunț publicat pe SEAP pe 6 iulie, care implică încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, ONRC vrea să cumpere "computere (computere personale și computere portabile), inclusiv licențele software și serviciile asociate pentru acestea, pentru Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunalele teritoriale".

Durata acordului-cadru este de 12 luni, iar valoarea estimată, fără TVA, a acestuia este cuprinsă între 1.483.573 de lei și 2.125.305 lei, în funcție de numărul de computere achiziționat. Principala modalitate de finanțare este bugetul de stat, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 august, ora 16,00. În ceea ce privește condițiile de deschidere a ofertelor, anunțul precizează că data limită de evaluare a acestora în SEAP este 10 august, ora 18,00.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Orban a primit ce-a meritat!

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Așa o fi?

5 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL