Oprișan: Nu voi candida la parlamentare; mai am multe de făcut pentru vrânceni și nici nu vreau imunitate

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a declarat luni, pentru AGERPRES, că nu se va afla pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

 "Nu voi candida la parlamentare. Mai am multe făcut pentru vrâncenii mei și nici nu vreau imunitate, așa cum s-au grăbit unii să afirme", a spus Marian Oprișan.

Senatorul Cristian Dumitrescu și deputatul Angel Tîlvăr sunt primii plasați listele cu candidați ale PSD Vrancea pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaților.

La Senat, pe următoarele locuri, în ordine, se află medicul stomatolog Mihai Nedelcu, medicul internist Aura Eșanu și notarul Doru Giany Bălan.

Începând de pe poziția a doua, candidații PSD Vrancea la Camera Deputaților sunt: Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, fostul prefect Nicușor Halici, consilierul județean Rodica Boboc (în prezent administrator la instituție școlară), medicul Valentin Ochean, profesorul Lauriana Ailincuței și economistul Dănuț Cristian.

Județul Vrancea a obținut în alegerile din decembrie 2012 un număr zece parlamentari. Opt dintre parlamentarii actuali au obținut direct mandatele prin votul alegătorilor din colegiile unde au candidat pentru USL, iar doi, reprezentând PPDD și ARD, la redistribuire.

Dintre actualii parlamentari, pe listele cu candidați ale social-democraților vrânceni nu se mai află deputații Miron Mitrea — condamnat între timp pentru acte de corupție, și Ciprian Nica, dar nici senatorul Petru Filip.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

4 Dăncilă, la DNA! Documentul care aruncă în aer PSD! Dragnea o reclamă pe Dăncilă că a fraudat banii UE și nu i…

5 Ce au convenit Orban și Iohannis la ședința de azi. Favoriții momentului la ministerele Justiției, Internelor,…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Puscas

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake