Oprișan: Nu voi candida la parlamentare; mai am multe de făcut pentru vrânceni și nici nu vreau imunitate

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a declarat luni, pentru AGERPRES, că nu se va afla pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

 "Nu voi candida la parlamentare. Mai am multe făcut pentru vrâncenii mei și nici nu vreau imunitate, așa cum s-au grăbit unii să afirme", a spus Marian Oprișan.

Senatorul Cristian Dumitrescu și deputatul Angel Tîlvăr sunt primii plasați listele cu candidați ale PSD Vrancea pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaților.

La Senat, pe următoarele locuri, în ordine, se află medicul stomatolog Mihai Nedelcu, medicul internist Aura Eșanu și notarul Doru Giany Bălan.

Începând de pe poziția a doua, candidații PSD Vrancea la Camera Deputaților sunt: Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, fostul prefect Nicușor Halici, consilierul județean Rodica Boboc (în prezent administrator la instituție școlară), medicul Valentin Ochean, profesorul Lauriana Ailincuței și economistul Dănuț Cristian.

Județul Vrancea a obținut în alegerile din decembrie 2012 un număr zece parlamentari. Opt dintre parlamentarii actuali au obținut direct mandatele prin votul alegătorilor din colegiile unde au candidat pentru USL, iar doi, reprezentând PPDD și ARD, la redistribuire.

Dintre actualii parlamentari, pe listele cu candidați ale social-democraților vrânceni nu se mai află deputații Miron Mitrea — condamnat între timp pentru acte de corupție, și Ciprian Nica, dar nici senatorul Petru Filip.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia