Oprița: Trei copii de la Școala 99, transportați la 'Marie Curie'; sunt conștienți, cooperanți

Oprița: Trei copii de la Școala 99, transportați la 'Marie Curie'; sunt conștienți, cooperanți

Trei copii de la Școala nr. 99 din Capitală, care au acuzat marți probleme respiratorii, au fost transportați la ''Marie Curie'', iar în cazul altor cinci elevi părinții au refuzat ca aceștia să fie duși la spital, a declarat pentru AGERPRES coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

"Este vorba de opt copii, dintre care pentru cinci părinții au refuzat transportul la spital. Trei copii au fost transportați la Spitalul 'Marie Curie' conștienți, cooperanți. Au prezentat o stare generală de rău după ce au intrat într-o sală de clasă care fusese închisă de mai multă vreme și era foarte cald acolo. Acestea sunt primele evaluări", a afirmat medicul.

Șase ambulanțe SMURD s-au deplasat, marți, la Școala 99 din str. Huedin nr.13 pentru a evalua cinci elevi cu vârste de 12 — 13 ani care au acuzat probleme respiratorii , a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

"Nu cunoaștem momentan cauza problemelor medicale. La fața locului s-a trimis și un echipaj specializat pentru cercetare în vederea depistării substanței care a generat această situație", a precizat Daniel Vasile.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina