Opt morți după o explozie în apropierea unei grădinițe în China, posibil un act criminal

Opt morți după o explozie în apropierea unei grădinițe în China, posibil un act criminal

O explozie în apropierea unei grădinițe din China a ucis joi opt oameni și a rănit 58, potrivit celui mai recent bilanț al autorităților locale, care au anunțat că incidentul este considerat un posibil act criminal, relatează DPA.

Poliția a reținut un suspect, a anunțat municipalitatea din Xuzhou, într-un mesaj pe Weibo, un echivalent chinez al rețelei sociale Twitter.

Explozia s-a produs joi după-amiază în apropiere de intrarea în grădiniță, la ora la care ieșeau copiii, a precizat Xinhua. Printre răniți sunt mai mulți copii, a afirmat un reprezentant al poliției din provincia Jiangsu. Xuzhou, cu aproape nouă milioane de locuitori, este unul dintre cele mai mari orașe din provincia respectivă din estul Chinei.

Primele știri transmise de agențiile de presă internaționale arătau că două victime au fost găsite decedate la locul exploziei, iar alte cinci au murit la spital. Dintre cei 66 de răniți, nouă erau în stare gravă.

AGERPRES/( AS — editor: Marius Hosu, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?