Opt ritualuri de dimineață care îți schimbă viața în bine. Sexul la prima oră, recomandat cu căldură

Opt ritualuri de dimineață care îți schimbă viața în bine. Sexul la prima oră, recomandat cu căldură

Pentru a-ți începe ziua cu dreptul, trebuie să ai câteva obiceiuri bune. Exercițiile fizice, micul dejun și sexul înainte de răsăritul soarelui sunt câteva dintre sugestiile independent.co.uk .

Sexul poate fi un ritual de dimineață benefic. FOTO Shutterstock

Este vorba despre opt ritualuri de dimineață care pot părea greu de adoptat, dar care, în cele din urmă, îți vor aduce beneficii majore, dacă te ții de ele.

În primul rând, trezește-te foarte de devreme! Într-un sondaj efectuat pe 20 de directori, citat de Laura Vanderkam, expert în gestionarea timpului și autorul unei cărți despre stilul de viață, 90% dintre aceștia au declarat că se trezesc înainte de ora 6 dimineața, în zilele lucrătoare, pentru a merge la jogging.

Începe ziua cu exerciții fizice! Există oameni care tânjesc după acel antrenament de dinainte de răsăritul soarelui, dar pentru cei mai mulți, trezirea în zori pentru a transpira nu sună tocmai bine, arată independent.co.uk. Totuși, este probabil momentul ideal pentru a face exerciții fizice .

Mănâncă un mic dejun decent! Pregătește-ți un mic dejun cu proteine. Potrivit unor specialiști, este mai bine să începi ziua cu niște ouă, chiar dacă pare dificil să le gătești cu noaptea-n cap, decât să te înfrupți din carbohidrați.

Concentrează-te pe proiectele importante, de mare prioritate! Ai șansa să le acorzi atenția cuvenită în liniște, înainte ca alții - copii, angajați, șefi - să îți distragă atenția.

Lucrează și la activitatea ta secundară! Mulți oameni de succes dedică o oră sau două proiectelor personale înainte de a-și începe oficial ziua.

Mulți oameni de succes fac din sex un ritual de dimineață

Fă sex sau pur și simplu vorbește cu partenerul tău! Seara este mai probabil să fii obosit din cauza activităților de peste zi. De aceea, mulți oameni de succes fac din conectarea cu partenerii lor un ritual de dimineață. Multe cupluri consideră că sexul este mai bun dimineața .

Bucură-te de liniște! Este, de multe ori, singura ocazie pe care o ai.

Respectă planul pe care l-ai făcut cu o seară înainte! Asigură-te de seara că ești aprovizionat cu tot ce ai nevoie pentru micul dejun. Recomandarea este să scrii un mic program cu ceea ce trebuie să realizezi a doua zi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro