Oral de gelozie/Un vasluian a fost condamnat la închisoare pentru că şi-a forţat soţia să-i facă sex oral bănuind-o că-l înșală

Oral de gelozie/Un vasluian a fost condamnat la închisoare pentru că şi-a forţat soţia să-i facă sex oral bănuind-o că-l înșală

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost condamnat la închisoare cu executare fiind acuzat că, într-o criză de gelozie, şi-a obligat soţia să întreţină relaţii sexuale, ameninţând-o că în caz contrar ”nu va apuca ziua de mâine”.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnat la 4 ani şi 10 luni închisoare în regim de detenţie, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi ameninţare, fapte comise asupra soţiei sale. 

Cazul s-a petrecut în comuna vasluiană Soleşti în toamna anului trecut. În faţa judecătorilor, soţul a negat cu vehemenţă acuzaţiile aduse împotriva sa, însă martorii audiaţi, inclusiv copiii celor doi, au dat declaraţii care confirmau afirmaţiile soţiei.

Femeia era frecvent agresată de soţ, pe fondul geloziei excesive şi a consumului de alcool. De altfel, tot anul trecut, ea a solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului, din cauza violenţelor. Ulterior, au decis să se împace, având împreună cinci copii.

Pe 27 noiembrie, anul trecut, bărbartul a ajuns acasă şi a început să îi reproşeze soţiei că ar fi avut relaţii extraconjugale cu un alt bărbat din comună. Furios, bărbatul a început să caute un cuţit prin casă, ameninţând-o că îi va lua gâtul. Fiica cea mare a celor doi soţi, o adolescentă în vârstă de 14 ani, în momentul în care îşi vedea tatăl sub influenţa băuturilor alcoolice, ascundea toate cuţitele din casă, pentru că de fiecare dat le ameninţa mama cu moartea.

De frica soţului, femeia i-a solicitat fiicei să-i dea cuţitul tatălui, între timp ea fugit la cumnaţii ei, care locuiesc în apropiere pentru a le cere ajutor. Fratele agresorului, a mers la locuinţa acestuia pentru a-i cere să se liniştească, însă bărbatul a continuat să facă scandal. Văzând că bărbatul este tot mai violent şi ameninţa pe toţi cei care îi ieşeau în cale, soţia a fugit la mama ei. A fost prinsă însă de bărbat care a adus-o cu forţa în locuinţa conjugală. Acolo, într-o cameră aflată în construcţie bărbatul s-a dezbrăcat şi i-a solicitat soţiei să-i facă sex oral. Femeia a refuzat, cerându-i să înceteze, pentru că se află copiii în apropiere. Bărbatul însă a continuat, constrângând-o şi la alte acte sexuale şi ameninţând-o că dacă va refuza ”nu va apuca ziua de mâine”.

În faţa judecătorilor, bărbatul a negat acuzaţiile aduse, prezentând o cu totul altă situaţie de fapt. El a invocat că de fapt ar fi adus-o pe soţia lui acasă ”de mână, prieteneşte” şi că de fapt aceasta i-ar fi promis că ”îi va face toate plăcerile sexuale”, după ce el ar fi prins-o ”în fapt, cu amantul”.

Instanţa a stabilit însă că ipoteza soţului nu este susţinută de probe, astfel că au dispus condamnarea acestuia. Bărbatul a contestat hotărârea Judecătoriei Vaslui, susâţinând că este victima răzbunării soţiei lui, care l-ar fi ameninţat că „ nu se lasă până nu îl bagă în puşcărie ”. Mai mult, soţul a depus o plângere penală împotriva soţiei şi a presupusului amant al acesteia.

SURSA: Adevărul

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...