Orban a primit ce-a meritat!

Orban a primit ce-a meritat!

Orban a primit ce-a meritat! I s-a plătit cu aceeași măsură! Când s-a văzut în fruntea Guvernului s-a înconjurat de toți ratații partidului, ce-i care îi cântaseră în strună în anii în care nu avea acces la vârf! Publicul ne-membru PNL nu știe aceste amănunte. Ieri, la Congres, Anisie aplauda mai abitir ca Bobu la discursurile terne din tabăra Cîțu, de pildă. Orban a făcut-o ministru al Educației! Este doar un exemplu. Și sunt cu zecile! Cu sutele, chiar.

De personaje apărute peste noapte în diverse poziții, doar pentru că așa au vrut mușchii lui Orban. Îl durea în cur de opinia celorlalți lideri, îi punea în fața faptului împlinit. S-a înconjurat de dobitoci. Și guvernarea gâfâia din toate încheieturile. La locale a procedat ca PSD/Dragnea, cumpărând primari la bucată. Și asta s-a văzut la parlamentare, când partidul a pierdut pe linia de sosire în fața PSD.

Sunt chestiuni de bucătărie internă. Așa cum au fost și nopțile de coșmar ale lui Florin Cîțu, după ce președintele Iohannis l-a desemnat să formeze Guvernul, când PSD îl dărâmase, în debutul pandemiei. Nucleul dur al Grupării Cîțu știe aceste amănunte. Președintele Iohannis, mai bine ca oricare altul.

Orban a creat crevasele din PNL. Cu barosul. Dând sume uriașe presei mogulilor penali. Șantajiștilor. În biroul „omului cu valiza” așteptau mai mereu „jurnaliști” ca Mănăstire și Chireac...

Nu va ajunge PNL ca PNȚCD, cum mulți se grăbesc să anunțe. Ba, dimpotrivă. Ca PNȚCD ar fi ajuns dacă rămânea tot Orban la butoane...


Sursa foto: Facebook/Sorina Matei


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa