Orban: Calendarul audierilor miniştrilor fără a stabili şi data votului de învestitură în plen este o premieră

Orban: Calendarul audierilor miniştrilor fără a stabili şi data votului de învestitură în plen este o premieră

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că decizia Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului de a stabili doar calendarul de audiere a miniştrilor în comisii, fără a fixa şi data votului de învestitură în plen este o premieră.

"Toate deciziile pentru toate învestirile de guvern au cuprins şi calendarul de audiere în comisii, şi data votului de învestitură în plen. De data asta, majoritatea PSD din Birourile Permanente reunite a refuzat să stabilească data la care se reuneşte plenul pentru a da votul de învestitură. Este o nouă modalitate de a boicota o procedură constituţională, prevăzută în regulamentul Camerelor reunite", a declarat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Preşedintele PNL a adăugat că PSD "nu mai are nicio legătură cu Constituţia, cu legile, cu regulamentul, cu bunul-simţ, cu tot ceea ce înseamnă funcţionarea normală a unei instituţii". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu