Orban: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida susţinut de PSD - una greşită

Orban: Decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida susţinut de PSD - una greşită

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că este "greşită" decizia lui Dan Cristian Popescu de a candida la Primăria Sectorului 2 susţinut de PSD.

"Decizia luată de domnul Popescu este o decizie care îl va face să piardă toată încrederea pe care o avea din partea electoratului de dreapta din Sectorul 2 şi, după părerea mea, este o decizie greşită", a afirmat Orban, la sediul PNL.

El a adăugat că nu s-a discutat despre persoane la negocierile purtate cu USR PLUS privind candidaţii pentru Bucureşti la alegerile locale.

"Nu s-a discutat la Bucureşti când am purtat negocierile cu partenerii din USR PLUS despre persoane, am discutat despre coordonatele generale ale unei înţelegeri, de susţinerea unor proiecte benefice pentru bucureşteni, am discutat despre unirea tuturor forţelor pentru a elibera Bucureştiul de PSD şi s-a ajuns la această formulă de candidaţi, adică îl sprijinim pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la primăriile de sector", a susţinut Ludovic Orban.

PNL şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihai (USR PLUS) fiind desemnat să intre în cursa electorală pentru Sectorul 2 şi nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Popescu a anunţat, miercurea trecută, că va candida la Primăria Sectorului 2, urmând să negocieze cu partidele care sunt dispuse să îi ofere susţinere sau să se înscrie independent în cursa electorală. Ulterior, el a informat că PSD susţine candidatura sa la Primăria Sectorului 2 . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…