Orban despre înregistrarea cu Nicuşor Dan: O măsură disperată a mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD

Orban despre înregistrarea cu Nicuşor Dan: O măsură disperată a mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD

Înregistrarea apărută în spaţiul public cu Nicuşor Dan este doar "o măsură disperată din partea mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD'', care ''este disperat că pierde teren pe zi ce trece", a afirmat marţi premierul Ludovic Orban, preşedinte al PNL.

"Nu mi s-a părut o negociere. E urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbeşti cu el. Dar PSD e disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan fără niciun fel de bază. În cazul respectiv era vorba de un abuz al Primăriei, că a vrut să demoleze o clădire. Asociaţia 'Salvaţi Bucureştiul', care a apărat cetăţenii de abuzurile primăriilor, a venit în sprjinul cetăţeanului care era pus în pericolul de a fi demolată clădirea, iar în instanţă (...) a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câştigat", a explicat Orban, la sediul PNL.

În opinia sa, nu este vorba despre o negociere, iar "mafioţii şi interlopii nu trebuie să facă legea".

"Ce negociere e acolo? Nu cred că mafioţii şi interlopii trebuie să facă legea. Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat, care nu au niciun element credibil şi care din punctul meu de vedere nu pun nicio umbră de îndoială asupra candidatului Nicuşor Dan, îmi arată disperarea PSD şi faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace. Nicuşor Dan este un om cunoscut, un om corect, un om cinstit, care s-a bătut pentru interesele bucureştenilor, fără să aibă vreo funcţie publică, care a ferit bucureştenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislaţiei în domeniul urbanismului şi, din punctul meu de vedere, această înregistrare nu este decât o măsură disperată din partea mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD. (...) În avocatură există medierea, înainte de a ajunge la proces, există posibilitatea unei discuţii", a susţinut liderul PNL. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”