Orban: Golful, accesibil celor cu un venit peste medie; să îl promovezi în situaţia actuală - total deplasat

Orban: Golful, accesibil celor cu un venit peste medie; să îl promovezi în situaţia actuală - total deplasat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că promovarea golfului în situaţia actuală i se pare 'total deplasat', acest sport fiind accesibil celor cu un venit peste medie şi care dispun de timpul necesar.

Referitor la accesibilitatea golfului, Orban a spus la B1 TV: "Toată lumea a demonstrat contrariul. Este accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf. (...) Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală mi s-a părut total deplasat".

Orban a menţionat însă că "se află în comunicare cu preşedintele României".

Întrebat dacă crede că şeful statului ar folosi pârghiile pe care le deţine, inclusiv relaţia cu serviciile de informaţii, pentru a impune un preşedinte la PNL, Orban a răspuns: "Nu am discutat niciodată subiectul ăsta cu preşedintele. Eu vreau să cred că nu a făcut lucru ăsta. Sper să nu fi făcut lucrul ăsta pentru că, în ceea ce mă priveşte, eu am avut o colaborare exemplară cu preşedintele României, iar singurul parteneriat pe care l-a avut cu un preşedinte al PNL care a avut succese remarcabile atât pentru partid, cât şi pentru România a fost parteneriatul cu Ludovic Orban. În ceea ce priveşte speculaţiile şi strâmbele care sunt băgate de oponenţi după ce voi câştiga alegerile din 25 septembrie, sigur că voi continua parteneriatul cu preşedintele României, parteneriat care să fie benefic României şi, în acelaşi timp, să ţină şi de voinţa PNL".

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la Pianu de Jos, unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989, prilej cu care a declarat că acest sport nu este "deloc exclusivist" şi oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, mai ales în contextul pandemic.

Klaus Iohannis a arătat că performanţa sportivă inspiră şi îi motivează pe oameni să fie mai buni.

Întrebat când jucat ultima dată golf, Iohannis a spus că în urmă cu câteva săptămâni, tot la Pianu de Jos. AGERPRES/(A, AS - autor: Livia Popescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...