Orban: Sunt în campanie de când m-am înscris în PNL; sunt plin de schije în urma bătăliilor purtate

Orban: Sunt în campanie de când m-am înscris în PNL; sunt plin de schije în urma bătăliilor purtate

Liberalul Ludovic Orban a afirmat sâmbătă că se află în campanie de la momentul în care s-a înscris în partid și că este "plin de schije și cicatrice" în urma bătăliilor date în numele PNL.

"Eu sunt în campanie de când m-am înscris în PNL. (...) Sunt plin de schije, cicatrice în urma bătăliilor pe care le-am purtat în numele PNL, pentru că niciodată nu m-am dat în lături să dau o bătălie pentru PNL", a spus Orban — candidat la funcția de președinte al PNL—, la Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal, care se desfășoară la Parlament.

El a susținut că PNL trebuie să fie reprezentat de "oameni care au ce spune, care știu să comunice, să empatizeze cu oamenii, au capacitatea de a genera o imagine bună a partidului".

"Nimeni nu poate concura cu PNL în privința valorii resursei umane de care dispune", a afirmat Orban.

El a dat asigurări că în campania pentru alegerile interne din PNL nu va critica niciun concurent, indiferent la ce funcție candidează aceștia.

"Nu voi face altceva decât să vin la firul ierbii. (...) Oricine se înscrie în cursă este binevenit. (...) Eu pot să fac echipă cu orice membru al PNL. Nu fac nicio diferență între membrii PNL. Alegeți-i pe cei mai buni la nivel local, județean și central. Nu țineți cont de granița (...) că nu provenim din același partid", a spus liberalul.

Orban a precizat că în PNL este nevoie "ca de aer de unitate, dar nu o unitate clamată de la microfon, ci care să fie interiorizată".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Răsturnare de situație? / Cine tremură în PSD? Fostul director de pe Otopeni, arestat pentru că ar fi cerut mită de 22,4 milioane de euro, era doar inte…

2 Cîrstea, interviu savuros în limba engleză: Sorana, veselă, relaxată, l-a fermecat pe reporterul american VIDEO

3 Grindeanu a dispărut? / Fibrilații la Ministerul Transporturilor după operațiunea DNA de la Aeroportul Otopeni!

4 Vremea o ia razna din nou. După ninsori și viscol, se încălzește spectaculos. Cât cresc temperaturile

5 Pensie specială de aproximativ 12.000 de lei pentru miliardarul-colonel Ion Țiriac