Orban va fi îngropat de acest nenorocit, care a confundat Bugetul țării cu buzunarul mă-sii! În loc să ajungă la pușcărie, a ajuns în Parlament!

Orban va fi îngropat de acest nenorocit, care a confundat Bugetul țării cu buzunarul mă-sii! În loc să ajungă la pușcărie, a ajuns în Parlament!

Orban va fi îngropat de acest nenorocit, care a confundat Bugetul țării cu buzunarul mă-sii! În loc să ajungă la pușcărie, a ajuns în Parlament! Dacă își dă drumul la gură „doamna” de la CNI, interlopul ăsta politic ar trebui ridicat de pe stradă.

Din păcate, oameni buni, Orban a adunat în jurul său o cohortă de prădători. Bietul general Ciucă este șocat despre câte tunuri află zi de zi! Cică, în realitate, Guvernul ar fi fost condus de la sediul lui Nelu Iordache, de care Orban ascultă orbește. Iar Ministerul de Finanțe este condus în realitate de deputatul de Gorj Dan Vâlceanu, un alt interlop politic. Și exemplele ar putea continua. Ele vor ieși însă cât de curând la iveală...



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…