Ordinul privind măsurile pentru desfăşurarea activităţilor în domeniul culturii - publicat în Monitorul Oficial

Ordinul privind măsurile pentru desfăşurarea activităţilor în domeniul culturii - publicat în Monitorul Oficial

Ordinul privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii a fost publicat marţi în Monitorul Oficial.

În acesta sunt prevăzute măsuri şi reguli pentru activitatea muzeelor şi galeriilor de artă, a bibliotecilor şi a librăriilor.

Totodată, se referă la măsuri şi reguli în domeniul producţiei de film şi audiovizual, pentru evenimentele/ acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, pentru evenimente de tip drive-in, pentru expoziţii temporare de artă şi design.

În ordin se regăsesc măsuri şi reguli pentru reluarea activităţii producţiilor de spectacol şi concert şi a activităţilor şcolilor de artă şi meserii pe perioada stării de alertă, dar şi privind activităţile instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Şi măsuri în domeniul cinematografelor sunt cuprinse în document.

Ordinul a fost emis de miniştrii Sănătăţii şi Culturii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…