Oros: Moţiunea simplă depusă de PSD împotriva mea este dovada că am început să deranjez grupurile de interese

Oros: Moţiunea simplă depusă de PSD împotriva mea este dovada că am început să deranjez grupurile de interese

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, afirmă că moţiunea simplă depusă împotriva sa de PSD reprezintă o dovadă a faptului că a început să deranjeze grupurile de interese care au condus ministerul în ultimii ani.

"Moţiunea simplă depusă de PSD împotriva mea este dovada clară că am început să deranjez grupurile de interese care au controlat Ministerul Agriculturii în ultimii ani. Staţi liniştiţi! Nu mă puteţi intimida! Voi avea grijă ca fermierii să afle şi de ultimul leu furat şi de ce astăzi când vorbim nu îşi pot iriga pământurile!", a scris Oros marţi, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că parlamentarii partidului pe care îl conduce vor depune două moţiuni simple, una la Senat şi una la Camera Deputaţilor, împotriva miniştrilor Finanţelor şi Agriculturii.

"Vom depune două moţiuni simple. Una împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, la Camera Deputaţilor, şi una împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, la Senat", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”