OSCAR 2017 Nicole Kidman, ironizată de internauți pentru modul său neobișnuit de a aplauda

OSCAR 2017 Nicole Kidman, ironizată de internauți pentru modul său neobișnuit de a aplauda

Actrița Nicole Kidman a fost ironizată de internauți pentru modul neobișnuit în care a fost văzută aplaudând la cea de-a 89-a ediție a premiilor Academiei americane de film, relatează publicația britanică The Telegraph.

* LIVE UPDATE OSCAR 2017 Gafă de proporții — "Moonlight" câștigă premiul pentru cel mai bun film. Lista completă a câștigătorilor (FOTO/VIDEO)

Imaginile în care cunoscuta actriță este surprinsă aplaudând într-o manieră neconvențională, atingând mâinile doar cu palmele, cu degetele îndreptate spre exterior, au fost preluate de numeroși internauți și distribuite, alături de comentarii ironice.

"Nicole nu știe să aplaude", "Felul în care aplaudă Nicole confirmă că e un robot" sau "Cineva să o învețe pe Nicole să aplaude" se poate citi printre comentariile postate de internauți pe Twitter.

Stilul ciudat de a aplauda al actriței nu a fost decât unul dintre subiectele de discuție pe marginea unei ceremonii, care a culminat cu atribuirea din greșeală a premiului pentru cel mai bun film producției "La La Land", în locul câștigătoarei reale, pelicula "Moonlight".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990