OSDO: Avioane neidentificate au bombardat orașul sirian unde a avut loc presupusul atac chimic

OSDO: Avioane neidentificate au bombardat orașul sirian unde a avut loc presupusul atac chimic

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a indicat că avioane de război neidentificate au bombardat sâmbătă orașul sirian rebel Khan Sheikhoun care a fost ținta unui presupus atac chimic la începutul acestei săptămâni, relatează agenția DPA.

Potrivit OSDO, cel puțin o femeie a fost ucisă și un alt civil a fost rănit în raidul aerian care a vizat partea de est a orașului Khan Sheikhoun, situat în provincia Idlib (nord-vest).

Bombardamentul survine la o zi după ce Statele Unite ale Americii (SUA) au lansat vineri zeci de rachete împotriva unei baze aeriene siriene din centrul țării , de unde se presupune că ar fi fost întreprins marți atacul chimic împotriva orașului Khan Sheikhoun.

OSDO a afirmat că 87 de civili, inclusiv 31 de copii, au fost uciși în atacul chimic de marți, care a fost atribuit în mare măsură guvernului sirian. Damascul a respins însă orice responsabilitate a sa.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

3 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică