OSDO: Avioane neidentificate au bombardat orașul sirian unde a avut loc presupusul atac chimic

OSDO: Avioane neidentificate au bombardat orașul sirian unde a avut loc presupusul atac chimic

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a indicat că avioane de război neidentificate au bombardat sâmbătă orașul sirian rebel Khan Sheikhoun care a fost ținta unui presupus atac chimic la începutul acestei săptămâni, relatează agenția DPA.

Potrivit OSDO, cel puțin o femeie a fost ucisă și un alt civil a fost rănit în raidul aerian care a vizat partea de est a orașului Khan Sheikhoun, situat în provincia Idlib (nord-vest).

Bombardamentul survine la o zi după ce Statele Unite ale Americii (SUA) au lansat vineri zeci de rachete împotriva unei baze aeriene siriene din centrul țării , de unde se presupune că ar fi fost întreprins marți atacul chimic împotriva orașului Khan Sheikhoun.

OSDO a afirmat că 87 de civili, inclusiv 31 de copii, au fost uciși în atacul chimic de marți, care a fost atribuit în mare măsură guvernului sirian. Damascul a respins însă orice responsabilitate a sa.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...