Ouăle gata vopsite din supermarket ne pot pune sănătatea în pericol. Ce substanțe conțin

Ouăle gata vopsite din supermarket ne pot pune sănătatea în pericol. Ce substanțe conțin

Pregătirea unei mese îmbelșugate pentru Paște necesită mult timp petrecut în bucătărie. Gospodinele moderne optează, adesea, pentru ouăle gata vopsite , prezente în orice supermarket. Specialiștii atrag atenția însă că acestea vin cu mari riscuri pentru sănătate.

Ouăle vopsite din supermarket, pericol pentru sănătate FOTO Twitter

Doar câteva zile ne mai despart de Sărbătorile Pascale, iar cei mai mulți dintre români au început pregătirile pentru masa tradițională din această zi important din an. Ouăle vopsite, cozonacul, friptura de miel, drobul și pasca sunt alimentele care nu lipsesc de pe masa românilor de Paște. Pentru că nu au mult timp pentru a le pregăti, mulți optează să le cumpere din supermarketuri, însă experții spun că, astfel, sănătatea este pusă în pericol și că ar fi mai bine să încercăm să le preparăm acasă.

Bucatele tradiționale cumpărate din magazine, un risc major pentru sănătate

În aceste vremuri, când în magazine găsim orice, nu prea mai stăm pe gânduri și din dorința de a ne ușura treaba alegem să cumpărăm chiar și bucatele tradiționale de Paște . Însă, specialiștii au tras un semnal de alarmă și au explicat că ne expunem unui mare pericol pentru sănătate, cel puțin în cazul ouălor vopsite pe care le găsim în supermarketuri.

Citește continuarea pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!