Ovidiu Portariuc, numit director general al Companiei Naționale Loteria Română

Ovidiu Portariuc, numit director general al Companiei Naționale Loteria Română

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română l-a numit miercuri în funcția de director general pe Ovidiu Portariuc, fost consilier al ministrului Finanțelor Publice, conform unui comunicat postat pe site-ul societății.

În data de 28 septembrie, Consiliul de Administrație al CN Loteria Română hotărâse numirea în funcția de director general a lui Alexandru Mircea Croitoru, "ca urmare a rezultatelor obținute în cadrul Direcției Rețea Vânzări, unde, prin experiența de 10 ani și datorită abilităților manageriale, a reușit să promoveze și să implementeze numeroase proiecte cu impact important la nivelul Companiei, atât pe domenii de marketing, dezvoltare rețea vânzări, promovarea imaginii companiei, cât și în proiecte multianuale".

Durata contractului de mandat stabilită pentru funcția de director general a fost limitată însă la patru luni și, "în urma unei analize serioase a propunerii Consiliului de Administrație", Alexandru Mircea Croitoru a luat decizia de a nu accepta numirea, considerând că timpul este foarte scurt pentru a iniția și implementa noi proiecte și că experiența acumulată poate fi valorificată mult mai bine în domeniul în care a activat până la data de 28 septembrie 2017, respectiv director al Direcției Rețea Vânzări.

"Astăzi, 11.10.2017, Consiliul de Administrație a desemnat un nou director general în persoana domnului Ovidiu Portariuc, fost consilier al ministrului Finanțelor Publice", se menționează în comunicat.

În august, Consiliul de Administrație îl revocase din funcția de director general pe Mihai Păduraru.

"În ședința din data de 21.08.2017, Consiliul de Administrație al CN 'Loteria Română' SA a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcția de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuț Sporea va asigura interimatul funcției de director general al CN 'Loteria Română' SA până la numirea de către membrii Consiliului de Administrație a directorului general și încheierea contractului de mandat", anunța atunci compania, printr-un comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...