Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, pentru prima dată de la operaţia sa - VIDEO

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, pentru prima dată de la operaţia sa - VIDEO

Artistul în vârstă de 73 de ani a profitat de acest eveniment pentru a-l invita pe Tony Iommi, chitarist la Black Babbath, să cânte unul dintre cele mai mari succes ale formaţiei, „Paranoid”.

La mijlocul lunii iunie, soţia muzicianului, Sharon Osbourne, a dezvăluit la emisiunea britanică „The Talk” că soţul ei urmează să fie supus unei „operaţii foarte importante”, care va fi „decisivă pentru tot restul vieţii”.

Ulterior, acesta din urmă i-a liniştit pe fanii artistului pe Twitter, asigurându-i că Ozzy Osbourne se simte bine şi îşi revine încet după operaţie.

Dacă nu s-a precizat niciodată motivul acestei operaţii, liderul şi solistul grupului Black Sabbath se plânge de câţiva ani de o serie de probleme de sănătate.

Cu puţin timp înainte de operaţie, Ozzy Osbourne a declarat pentru revista Classic Rock că încă suferea din cauza unui accident în 2003 şi aşteaptă o intervenţie chirurgicală. Suferind de boala Parkinson, rockerul a avut şi o cădere gravă la domiciliu în 2019, ducând la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

3 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

4 Generalul din fruntea Armatei Poloniei: „Ne-am luat valizele cu bani și mergem, la dracu în praznic, în jurul lumii și încercăm să cumpărăm”

5 VIDEO Voi vedeți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”?