Pakistan: Cel puțin 15 morți în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, în sud-vestul țării

Pakistan: Cel puțin 15 morți în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, în sud-vestul țării

Cel puțin 15 persoane au murit și alte 35 au fost rănite luni dimineață în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, oraș situat în sud-vestul Pakistanului, relatează agențiile internaționale de presă.

Postul de televiziune în limba urdu Geo News a anunțat că deflagrația a avut loc la ora locală 09:50 (05:20 GMT), în apropierea intrării secției de primiri urgențe a spitalului din Quetta, reședința provinciei Balucistan.

Potrivit agenției Kyodo, printre victime se află mai mulți avocați și cel puțin un cameraman TV care a ajuns în grabă la spital, unde fusese adus Bilal Anwar Kasi, șeful Baroului din provincia Balucistan, ucis anterior într-un atac.

Deocamdată nu se știe dacă în cazul exploziei de la spital este vorba despre un atentat sinucigaș sau despre o încărcătură explozivă ce fusese plasată în imobil.

Atacul nu a fost deocamdată revendicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...