Pakistan: Cel puțin 15 morți în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, în sud-vestul țării

Pakistan: Cel puțin 15 morți în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, în sud-vestul țării

Cel puțin 15 persoane au murit și alte 35 au fost rănite luni dimineață în urma exploziei unei bombe la un spital din Quetta, oraș situat în sud-vestul Pakistanului, relatează agențiile internaționale de presă.

Postul de televiziune în limba urdu Geo News a anunțat că deflagrația a avut loc la ora locală 09:50 (05:20 GMT), în apropierea intrării secției de primiri urgențe a spitalului din Quetta, reședința provinciei Balucistan.

Potrivit agenției Kyodo, printre victime se află mai mulți avocați și cel puțin un cameraman TV care a ajuns în grabă la spital, unde fusese adus Bilal Anwar Kasi, șeful Baroului din provincia Balucistan, ucis anterior într-un atac.

Deocamdată nu se știe dacă în cazul exploziei de la spital este vorba despre un atentat sinucigaș sau despre o încărcătură explozivă ce fusese plasată în imobil.

Atacul nu a fost deocamdată revendicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…