Pamela Anderson: „Dacă și-o spală în chiuvetă are o aventură”

Pamela Anderson: „Dacă și-o spală în chiuvetă are o aventură”

Pamela Anderson are multă experiență cu bărbații, fiindcă s-a îndrăgostit devreme. Actrița de 55 de ani a dezvăluit că și-a dat seama că e înșelată încă de la primul iubit. Acum vrea ca femeile să țină minte trucul ei pentru a-i depista pe partenerii infideli, scrie protv.ro .

Pamela Anderson s-a îndrăgostit nebunește de un băiat imediat după ce a absolvit liceul. Era sfârșitul anilor ’80, moment în care s-a relocat la Vancouver. După doar câteva luni de relație, actrița s-a mutat împreună cu noul iubit, însă în scurt timp avea să afle că el o înșală.

Actrița din serialul Baywatch a păstrat aceste amintiri vii în jurnalul ei intim, în care a scris:

Am mers cu feribotul și am ajuns acolo, iar în cele din urmă am întâlnit pe cineva și m-am mutat cu el. Avea o aventură cu cineva.

Când îl vezi pe iubitul tău spălându-și penisul în chiuvetă, acesta este un semn că probabil are aventură. Am notat spălat penisul în chiuvetă. Suspect”, a scris Pamela în jurnal.

Dezvăluirea, dar și multe altele, se va regăsi în viitorul documentar despre viața actriței – Pamela, a Love Story, care urmează să fie lansat pe o platformă de streaming.Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet

2 Prima prințesă care pozează într-o revistă pentru adulți

3 Încă o „bombă” anti-Iohannis a fâsâit? / Administrația Prezidențială spune că Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuințe”

4 Așa o fi? /

5 „Anul trecut am fost la un bordel de mai multe ori la nişte fete” / Ciudatele mesaje primite de mama profesorului de matematică dat dispărut acum 4 ani